Uzun Mesafe Araç Taşıma Hizmetleri

 

Uzun mesafe araç taşma hizmetleri sayesinde siz rahat bir yolculuğun keyfini sürerken, aracınız ayağınıza kadar getiriliyor. Özellikle tatile gittiği bölgede de araçlarını kullanmak isteyen araç sahipleri, uzun süren şehirlerarası yolculuklarda uçak seyahatlerini tercih ederek hem kısa sürede ulaşım sağlamış oluyor hem de tatilde kendi aracının konforunu yaşıyor.

Lojistik sektöründe önemli bir gelişme olan uzun mesafe araç taşıma hizmetleri, şahsi araçların güvenli ve sigortalı bir şekilde taşınabilmesini sağlıyor. Araç taşıma hizmetleri; çocuklu aileler, uzun bir tatile çıkanlar ve otomobil konforunu gittiği yerde yaşamak isteyenler, aracı ile uzun süren bir seyahat yapmak istemeyenler için güzel bir fırsat.
 

Kimler Uzun Mesafe Araç Taşıma Hizmetlerini Tercih Ediyor?


Şehirlerarası yolculuk yapacak araç sahipleri birçok nedenden dolayı uzun mesafe araç taşıma hizmetlerini tercih edebiliyor. Örneğin;
 

  • Tatile uçakla gidip evine aracıyla dönmek isteyenler
     
  • Tatile aracıyla gidip evine uçakla dönmek isteyenler
     
  • Gidiş ve dönüşlerde yolculuğunu uçakla yapıp, tatilde araç kiralamak yerine kendi aracını kullanmak isteyenler
     
  • Trafiğe yeni çıkan ve şehirlerarası yolculuğa çıkacak cesareti kendilerinde bulamayanlar
     
  • Çocuğunu karayolu ulaşımının kaza risklerinden koruyarak güvenli bir ulaşım olan uçak yolculuğunu tercih edip tatilde çocuğu ile otomobil konforunu yaşamak isteyenler


Uzun mesafe araç taşıma hizmetinden yararlanan araç sahipleri, eşyalarının bir kısmını araç bagajında bırakarak uçak yolculuğundan sonra da eşya taşıma derdinden kurtuluyor. Bulunduğunuz yerden, havalimanından ya da taşıma şirketine ait teslimat noktalarından özel aracını teslim alan araç sahipleri, uzun yol yorgunluğu yaşamıyor, trafik kazası ve trafik cezası risklerini ortadan kaldırıyor.

Siz de “tatilde arabam olmadan asla” diyenlerdenseniz ancak uçak yolculuğunun konforundan da vazgeçemiyorsanız, aşağıdaki firmalar arasından tercihinizi yaparak, istediğiniz yere aracınızın getirilmesini sağlayabilirsiniz:

Omsan: Bir Oyak kuruluşu olan Omsan Lojistik “Arabam Tatilde” sloganıyla aracınızı şehirlerarası taşıyor. arabamtatilde.com

Mertur: Mertur, araç taşıma sektöründe çeyrek asırdır müşteri odaklı hizmet veren kurumsal bir firmadır. mertur.com.tr

Bu tip bir hizmetten faydalanmadan aracınızla seyahat edecekseniz, seyahatlarde size yardımcı olacak navigasyon uygulamaları hakkında blog yazımıza göz atabilirsiniz.


Osmangazi Köprüsü'nün Avantajları

Osmangazi Köprüsü'nün Avantajları

Osmangazi Köprüsünün avantajları nelerdir? Detaylı bilgi almak için tıklayın!

En İyi Navigasyon Uygulamaları

En İyi Navigasyon Uygulamaları

Navigasyon Nedir, Navigasyon Nasıl Kullanılır, İnternet Kullanmayan İos Ve Android Navigasyon Uygulamaları

HGS Sorgulama

HGS Sorgulama

HGS sorgulama 2021, HGS almak için gerekli belgeler ve HGS veren bankalar, HGS bakiye, geçiş ihlali ve km sorgulama, HGS ihlalli geçiş cezası.