En İyi Navigasyon Uygulamaları

Navigasyon uygulamaları sayesinde tatil yolculuklarınızda ve şehir içinde yeni yerler keşfederken kolaylıkla rotanızı çizebiliyorsunuz. Yön bulmanızı sağlayan navigasyon uygulamaları internet bağlantısı veya uygulamaya önceden indirilen harita bilgisi sayesinde GPS ile çalışabiliyor.

Şehirler arası ve şehir içi yolculuklarınızda sizi yol gösterecek navigasyon uygulamaları:


Google Maps

Google Maps ya da bilinen adıyla Google Haritalar ile GPS veya internet bağlantısı kullanarak hiçbir yerde kaybolmazsınız. Ayrıca Google Maps’te GPS ya da internet olmadığında daha önceki kullanımlara dayanarak oluşturduğu ön belleği kullanabilirsiniz. Google Maps’te çevrenizdeki önemli noktaların adreslerini görebilir, buralara gitmek için yol tarifi alabilirsiniz. Ayrıca harita üzerindeki noktaları paylaşabilir veya hafızaya kaydedebilirsiniz. Gideceğiniz bölgenin haritasını önceden indirim, internet bağlantısı olmadan GPS ile yön bulabilirsiniz.

Android

iOS

Windows phone uygulaması bulunmuyor


Navigon

iOS, Android ve Windows Phone telefonlarda kullanılabilen Navigon uygulaması 2D ve 3D navigasyonlara izin veriyor. Ücretli olarak indirilen Navigon için fiyatlar 60-90 Euro arasında değişiyor. Navigon’da farklı ülkelerin haritaları için de ayrıca ödeme yapmak gerekiyor. İnternet kullanmadan yön bulmak için Navigon’u tercih edebilirsiniz.

Android

iOS

Windows phone

 

CoPilot

CoPilot navigasyon uygulaması ALK Techonolgies şirketi tarafından geliştirildi. Birçok ülke için harita seçenekleri bulunan CoPilot’ta sadece Windows Phone kullanıcıları için satın almadan önce 14 günlük deneme sürümü kullanma imkanı bulunuyor.

Android

iOS

Windows phone

 

Sygic

Ücretsiz olarak mobil cihazlara indirilebilen Sygic navigasyon uygulamasında internet olmadan; haritalara erişilebiliyor ve haritalar güncellenebiliyor. Ancak Sygic’te uygulama içi satın almalarla karşılaşabiliyorsunuz. Sygic’te ses ile aktive etmek, hız limitleri, şerit yardımı, daha hızlı trafik önerileri gibi ek özellikler için ücret ödemelisiniz.

Android

iOS

Windows phone

 

Yandex Navigasyon

Türkiye haritasında yol trafik bilgisi vermesiyle popüler olman Yandex Navigasyon’da aradığınız yeri internet kullanmadan kolayca bulabilirsiniz.

Android

iOS

Windows phone

 

Maps.me

Harita bilgisini internet kullanmadan size sunan Maps.me navigasyon uygulamasında yakınlarınızdaki restoran tarzı noktaları da bulabiliyor.

Android

iOS

Windows phone uygulaması bulunmuyor

 

TomTom

Aynı zamanda bir navigasyon cihazı markası olan TomTom’un mobil cihazlar için geliştirilmiş navigasyon uygulamasıdır. İnternet bağlantısına gerek duymayan TomTom’un Windows Phone cihazlar için uygulaması bulunmuyor.

Android

iOS

Windows phone uygulaması bulunmuyor

 

Skobbler GPPS

İnternet kullanmayan ve uygun bir fiyatla mobil cihazlara indirilebilen Skobbler GPPS navigasyon uygulamasını ek ücret ödeyerek yurt dışında da internet bağlantısı olmadan kullanabiliyorsunuz.

Android

iOS uygulaması bulunmuyor

Windows phone uygulaması bulunmuyor

 

MapFactor

İnternet bağlantısı kullanmadan ve ek ücretlere gerek duymayan MapFactor sadece Android cihazlarla uyumlu bir uygulama. Bu uygulamada sesli uyarılarla, hız limitini aştığınızı da anlayabiliyorsunuz.

Android

iOS uygulaması bulunmuyor

Windows phone

 

Maverick

İnternet bağlantısı kullanmayan Maverick, trafik dışında, hiking ve off-road aktivitelerde de kullanılabiliyor. Maverick’te yürüyüşe çıkmadan önce gerekli haritaları indirebilir, böylece internetin çekmediği yerlerde kaybolma ihtimaline karşı önlem alabilirsiniz.

Android

iOS uygulaması bulunmuyor

Windows phone uygulaması bulunmuyor

 

Wisepilot

Android cihazlara ücretsiz olarak indirilebilen bir navigasyon uygulaması olan Wisepilot, OpenStreetMap verisini kullanarak en geniş harita bilgilerini sunuyor, trafik ve hava durumu bilgilerine de erişim imkanı veriyor. Wisepilot indirildiğinde tüm premium özelliklerle 5 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Ancak 5 gün sonunda bu özellikleri ek olarak satın almak gerekiyor.

Android

iOS

Windows phone uygulaması bulunmuyor

 

OsmAnd

OpenStreetMap verisi baz alınarak geliştirilmiş bir uygulama olan OsmAnd, ücretsiz olarak indirilebiliyor. Bu navigasyon uygulamasında haritaları önceden indirerek daha sonra internet bağlantısına ihtiyaç duymadan kullanmak da mümkün. Uygulamada sesli rehber, tahmini varış zamanı, rotadan saptığında yeniden hesaplama, adres veya koordinat arama, çeşitli adresleri favori listesine ekleme gibi özellikler de bulunuyor.

Android

iOS

Windows phone uygulaması bulunmuyor

 

Polaris

Android cihazlara ücretsiz olarak indirilebilen Polaris navigasyon uygulaması, trafik kullanımının yanında off road aktiviteler için de farklı özellikler sunuyor. Polaris; Google Maps, OpenStreetMaps, MapQuest ve Cycle Route haritalarının hepsini kullanıyor. Polaris navigasyon uygulamasında; rota kaydetme, harita kaynağını seçebilme, çevrimdışı erişim için harita saklama, e-mail ya da sms ile lokasyon gönderme, birim özelleştirme ve sesli rehber gibi özellikler de bulunuyor.

Android

iOS

Windows phone uygulaması bulunmuyor

 


Eğer aracınızın sigortası yoksa, kaza sonrası aracınızda oluşabilecek hasarları gidermek, karşı tarafa verdiğiniz zararları karşılamak için yola çıkmadan önce trafik ve kasko sigortası yaptırmanızı öneririz. Kolay adımlarla bütçenize ve ihtiyacınıza en uygun sigorta tekliflerini sunduğumuz Koalay’dan kasko sigortası satın alarak, kaza sonrası arabanızda oluşabilecek tüm zararları karşılayabilirsiniz.

365 gün 7/24 online sigorta hizmeti ile trafik sigortanızı hemen Koalay.com’dan satın alın.


Osmangazi Köprüsü'nün Avantajları

Osmangazi Köprüsü'nün Avantajları

Osmangazi Köprüsünün avantajları nelerdir? Detaylı bilgi almak için tıklayın!

Uzun Mesafe Araç Taşıma Hizmetleri

Uzun Mesafe Araç Taşıma Hizmetleri

Şehirlerarası Araç Taşıma Hizmetleri, Şehirlerarası Araç Taşıma Hizmetlerinin Avantajları, Kimler Şehirlerarası Araç Taşıma Hizmetinden Yararlanmalı?

HGS Sorgulama

HGS Sorgulama

HGS sorgulama 2021, HGS almak için gerekli belgeler ve HGS veren bankalar, HGS bakiye, geçiş ihlali ve km sorgulama, HGS ihlalli geçiş cezası.