Araç Hasar Kaydı Sorgulama

Plaka İle Araç Hasar Kaydı Sorgulama Nasıl Yapılır?

Plaka Sorgulatarak Araç Hasar Kaydı Nasıl Yapılır, Araç Hasar Kaydı Sorgulaması Nasıl Yapabilir, Çağrı Merkezi ve Web Üzerinden Hasar Sorgulama

araçlarda teknik sorunlar

Araç Sorunları ve Çözüm Önerileri

Aracınızda oluşabilecek teknik sorunları nasıl çözebilirsiniz? Koalay.com deneyimi ve güvencesiyle öğrenmek için tıklayın!

Anahtar Kaybı Teminatı

Kaskolu Araçlar İçin Anahtar Kaybı Teminatı Nedir?

Kaskolu Araçlar İçin Anahtar Kaybı Teminatı Nedir,, Aracın Asıl Anahtarla Çalınması Teminatı Nedir, Aracımın Anahtarını Kaybettim, Ne Yapmalıyım?

Trafikte Alkol Sınırı Nedir?

Trafikte Alkol Sınırı Nedir?

Trafikte Güncel Alkol Sınırı Nedir, Alkol Sınırı Kaç Promildir, Alkol Sınırı Aşılırsa Ne Olur, Alkollü Araç Kullanmanın Cezası Nedir 2022

Kasko Sigortası Yenileme

Kasko Sigortası Yenilerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Siz de kasko sahibi olmayı düşünüyorsanız veya kaskonuzun yenileme süresi geldiyse, birkaç konuya dikkat ederek süreci hızlandırabilirsiniz.

Karayolları Trafik Yönetmeliği

Karayolları Trafik Yönetmeliğine Göre Araç Tanımları

Karayolları Yönetmeliği Araç Tanımları, Otomobil, Taksi, Minibüs, Otobüs, Kamyonet, Kamyon, Çekici, Arazi Taşıtı, Motosiklet, İş Makinesi, Traktör, Bisiklet…

Kasko Sigortası Genel Şartları

Kasko Sigortası Genel Şartları Nelerdir?

Kasko sigortaları temel olarak aracın yanması, çalınması, aracın çarpma, çarpılma gibi durumlarda oluşan zararları teminat altına alır.

Kasko Değeri Üzerinden MTV Hesaplama

Kasko Değeri Üzerinden MTV Hesaplama

MTV uygulaması ile otomobil, kaptıkaçtı, arazi taşıtı ve benzeri araçlara yönelik MTV’lerde araç kasko değerleri baz alınabiliyor.