Aracınızda Kullanabileceğiniz 11 Aksesuar

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte tüm otomobiller için her geçen gün yeni aksesuarlar üretiliyor. Bu aksesuarlar sayesinde hem büyük şehirlerde yaşayan ve trafikten bunalan sürücüler hem de sık sık uzun yola çıkan sürücüler kendilerine yol boyunca eşlik eden bu aksesuarlar sayesinde konforlu bir yolculuk yapabiliyor. Ayrıca araç içi aksesuarlar kullanarak istediğiniz konfora ulaşmanız da söz konusu.

Şehir içinde araç sürüşünün konforuna arttıran aksesuarlar uzun yolculuklarda vazgeçilmez. Hem kendi rahatınız hem de varsa çocuklarınızın çok daha rahat bir seyahat geçirmelerini sağlamak için aracınızda yer verebileceğiniz birçok ürün bulunuyor. Bunlardan ihtiyacınızı karşılayabilecek olanları aracınızda bulundurmanızda fayda var. Böylelikle çok daha keyifli ve huzurlu bir seyahat geçirmeniz söz konusu. Sadece bir çay ya da kahve içmek için uzun yolculuk sırasında durmanız da gerekmeyecek. Ya da yaz aylarında yaptığınız seyahatlerde aracınızın içinde sıcaktan bunalmayacaksınız. Telefonumun şarjı bitecek endişesi yaşamayacak, araç kullanırken gelen telefonlara dikkatinizi dağıtmadan cevap verebileceksiniz.

Aracınızda en çok ihtiyaç duyabileceğiniz aksesuarlar hangileri? Hem teknolojik ürünler hem de konfor sağlayan ürünler hangileri? Gelin birlikte inceleyelim.

 

Cep Telefonu Araç ve Direksiyon Tutucular, Direksiyon Arası Telefon Tutucu

Her ne kadar dikkatimizi en yüksek seviyede tutarak araç kullansak da kimi zaman çeşitli etkenlerle dikkatimiz dağılabiliyor. Dikkat dağıtan en önemli etkenlerden birisi sürüş esnasında cep telefonu ile ilgilenmek. Araç kullanırken telefonumuza gelen kimi çağrılar çok da acil olmayıp daha sonra cevaplanacak çağrılar olabilir. Kimi çağrılar ise o anda cevaplamak zorunda kaldığımız önemli çağrılar olabilir. Güvenli bir sürüşün en önemli şartı tüm dikkati yola vermek. Yola olan konsantrasyonumuzu dağıtmadan acil bir çağrı geldiğinde telefonumuzu cevaplamak mümkün. Araç ya da direksiyon tutucular kullanıcılara bu anlamda büyük kolaylık sağlıyor ve cihazı sıkı bir şekilde tutan araç tutucu telefonunuzu elinize almadan gelen çağrılara cevap verebilmenizi sağlıyor.

 

Tablet Araç Tutucu ve Koltuk Arkası

Aracınızda bulundurabileceğiniz en güzel aksesuarlardan birisi. Malum teknolojik cihazlardan pek vazgeçemiyoruz. Özellikle uzun yolculuklarda ya da trafiğin yoğun olup uzun saatler araçta zaman geçirmek zorunda kaldığımızda imdadımıza yetişecek bir aksesuar. Araçla seyahat sırasında tabletinizi tablet tutucuya yerleştirerek siz sevdiğiniz müzikleri yol boyunca dinleyebilir ya da çocuğunuz varsa koltuk arkası tutucu sayesinde arka koltukta çizgi film seyretmesini, oyun oynamasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle çocuğunuz sıkılmadan yolculuk ederken sizin de dikkatinizi dağıtmamış olur.

 

Araç Şarj Aletleri

Teknolojinin ilerlemesi her alanda kendisini gösteriyor. Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte telefonlarımızı çok daha fazla kullanır olduk. Sadece görüşme yapmak, mesaj yazmak veya yanıtlamak için değil, oyun oynamak, müzik dinlemek, video seyretmek için de kullanıyoruz. Bu durumda telefonu fazla kullanmaktan dolayı şarjınız daha çabuk bitirebiliyor. Bu tür durumlar söz konusu olduğunda araç şarj aletleri sayesinde telefonu araçta şarj etmek mümkün. Her model telefona uyumlu olan araç şarj aletleri oldukça pratik.

 

Bluetooth Araç Kitleri

Bluetooth araç kitleri kablosuz bağlantı seçenekleri sayesinde yolculuk anında sürücüler için büyük kolaylık. Bluetooth araç kitleri kablosuz bağlantı ile dokunmadan telefonunuza erişim sağlıyor. Aracınızda bulundurabileceğiniz bu aksesuar sayesinde gelen çağrıları yanıtlayabilir, sevdiğiniz müziklerinizi yol boyunca dinleyebilirsiniz.

 

Çay, Kahve Makinası ve Su Isıtıcılı Termos Kupa

Aracınıza koyacağınız bu makine sayesinde sıcak suyunuz hızlıca hazır olacak ve çay, kahve hatta hazır çorba bile yapabileceksiniz. Özellikle uzun yolculuklar için konfor sağlayan harika bir ürün. Kimi insan çaysız, kimi insan da kahvesiz duramaz. Bu ürün sayesinde dilediğiniz an çayınızı ve kahvenizi yol boyunca yudumlayabilirsiniz. Termos kupalarda çay, kahve keyfinden vazgeçemeyenler için ideal. Özellikle uzun yolcukluklarda çay ve kahve keyfi yapabileceğiniz bir durak yoksa, işinize yarayacak oldukça kullanışlı ürünler olan çay, kahve makinası ve su ısıtıcılı termos kupa aracınızda mutlaka bulunmalı.

 

Serinletici Minder

Sıcak yaz günlerinde kimi günler sıcağı çok daha fazla hissediyoruz. Hele ki araç kullanırken aşırı sıcak tam bir eziyet. Her ne kadar aracınızda klimayı çalıştırsanız, ya da tüm camları da açsanız da bir yere kadar aracınız için de serinleyebiliyorsunuz. Bu minderi arkanıza ya da altınıza koyarak sıcaktan bunalmanızı önlemeniz mümkün. Minder, içinde bulunan özel sıvı sayesinde kendi kendine soğuk kalabiliyor. Minderi 1-2 saat kullanıp gölge bir yerde bıraktığınızda ilk soğukluğuna geri dönüyor. Üstelik, daha da güzel bir haberimiz var size; sırtınıza aldığınızda masaj etkisi de yapıyor. Konforun en güzelini yaşamak hakkınız.

 

Araç İçi Soğutucu

Yaz aylarının bazı günlerinde hava sıcaklığı öyle artıyor ki, araçlardaki klimalar bile yeterli olamıyor. Böyle durumlarda güneş enerjisiyle çalışan araç içi soğutucular tam bir hayat kurtarıcı. Aracınızda serinlik yaşamanın keyfine varmak isteyenler için harika bir çözüm. Hava temizleyici özelliğine de sahip.

 

Araç İçi Hava Temizleyici

Güneş enerjisiyle çalışan hava temizleyici sayesinde araç içerisindeki havayı temizleyebilmeniz mümkün.

 

Navigasyon

İlk defa bir adrese gidileceği zaman hele ki adresin bulunduğu lokasyona daha önce hiç gitmediyseniz size ne kadar tarif verilse de adresi bulmak da zorluk çekebilirsiniz. Diğer taraftan yol bulmakta pek de iyi değilseniz ya da gideceğiniz yeri arayarak zamanınızı harcamak, boş yere dolanmak istemiyorsanız aracınızda bir navigasyon cihazı mutlaka bulunmalı. Bu cihaz araç ile sürüş esnasında hayatınızı önemli ölçüde kolaylaştıracak ve gideceğiniz yere çok daha kolay bir şekilde varabileceksiniz. Gideceğiniz yeri cihazın sistemine kaydettiğinizde, tercihinize göre en hızlı ya da en ekonomik yolları sizin için gösterme özelliğine sahip olan bu cihaz sesli yönlendirmeler ile size yol gösterecek. En iyi navigasyon uygulamaları görmek için, buraya tıklayın.

 

Koltuk Arkası Eşya Düzenleyici

Evinizde olduğu gibi arabanızda da düzen istiyorsanız eşya düzenleyici harika bir ürün. Oldukça pratik olan bu ürün sayesinde aracınızın içindeki dağınıklığı kolaylıkla ortadan kaldırabilirsiniz. Araç içerisinde bulunduran ve uzun süre toplanmayan eşyalar dağınık bir görüntü yaratır. Ayrıca aradığınızı bulmanız konusunda da sıkıntı yaşatır. Malum uzun seyahatlerde araç içerisinde geçirilen süre arttığından bu dağınıklık durumu daha da artar. Çocukla yapılan seyahatlerde bu durumun yaşanma oranı çok daha yüksektir. Koltuk arası eşya düzenleyici sayesinde aracınızın içini çok daha düzenli tutabilirsiniz.

 

Masajlı Bel Yastığı Desteği

Kimi zaman araç içerisinde geçirdiğimiz saatler artabiliyor. Hele ki büyük şehirlerin trafiği kimi zaman sürücüleri adeta bezdiriyor. Sürekli araç içinde oturmak ve hareket edememek oldukça rahatsız edici bir durum. Bu süreçte bel ağrısı çekmek de söz konusu olabiliyor. Masajlı bel yastığı desteği aracınızda varsa bu harika ürün sayesinde belinizi rahatlatabiliyor, aracınızı çok daha konforlu bir şekilde kullanabiliyorsunuz.


Kasko Hasarsızlık İndirimi Nedir?

Kasko Hasarsızlık İndirimi Nedir?

Hasarsızlık İndirimi Nedir Ve Nasıl Kaybolur? Hangi Durumlarda Bozulmaz? İndirim Oranları Nasıl Belirleniyor? Yeni Araç Alma Durumunda Hasarsızlık İndirimi

Zorunlu Trafik Sigortası Neden Yaptırılmalıdır?

Zorunlu Trafik Sigortası Neden Yaptırılmalıdır?

Zorunlu Trafik Sigortası Nedir, Zorunlu Trafik Sigortası Neleri Kapsar, Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatı Nasıl Hesaplanır?

Kaza Tespit Tutanağı Nasıl Doldurulur?

Kaza Tespit Tutanağı Nasıl Doldurulur?

Kaza Tespit Tutanağı Nasıl Hazırlanır, Kaza Tespit Tutanağı Nedir,