Kasko ve Trafik Poliçesinin Orijinali Aracınızda Olmalı Mı?

Kasko sigortası araç sahiplerinin isteğine bağlı yapılan bir sigorta olduğu için araçta bulundurulması yasal olarak mecbur değildir. Zorunlu trafik sigortası yasal olarak yaptırılması gerekli olan bir sigortadır. Bir kaza sonrası kaza tespit tutanağını doldururken kullanmak veya trafik polislerinin yaptığı kontrollerde onların işlerini kolaylaştırması açısından zorunlu trafik sigortasının bir kopyasını aracınızda bulundurmanızda fayda vardır.


Yasalara göre, elektronik imza kullanılarak hazırlanan belgelerin yazıcıdan alınan çıktıları orijinal belge olarak kabul edilmekte. Koalay.com’dan satın alacağınız sigorta poliçeleri elektronik olarak imzalandığı için, tarafınıza e-posta ile gönderilen poliçenin yazıcınızdan alacağınız çıktısı evrak aslı olarak kullanılabilmektedir.


Trafik Sigortası Poliçesinin Ojinali Araçta Bulunmalı Mı?

Zorunlu trafik sigorta poliçeleri için yazıcı çıktısı yeterli olmaktadır. Trafik mevzuatı uyarınca trafik polislerine zorunlu trafik sigorta poliçenizin numarasını ve tarihini belirtmeniz veya kopyasını göstermeniz yeterli olmaktadır.


Trafik Sigortası Neden Gerekli?

Araç sahiplerinin zorunlu olarak yaptırması gereken sigorta türü olan trafik sigortası, motorlu bir taşıtın kusurlu olarak üçüncü şahıslara verdiği zararları karşılamaktadır.

 

Trafik Sigortası Nasıl Yaptırılır?

Trafik ve kasko sigortası yaptırmayı kolay hale getiren Koalay’da, 3 dakika içerisinde en uygun sigorta poliçesine sahip olabiliyorsunuz. Sigorta işlemlerini kolay adımlarla gerçekleştirebildiğiniz Koalay’da 5 basit sorunun ardından bütçenize en uygun teklifi almanız mümkün.

Koalay.com farklı sigorta şirketlerinin poliçe tekliflerini tek seferde sorgulayıp karşınıza sunuyor bu sayede çeşitli sigorta tekliflerini karşılaştırarak en uygun fiyatlı sigortayı seçebiliyorsunuz. Böylece hem yerinizden kalkmadan sigorta sahibi oluyor hem de zamandan kazanıyorsunuz.

 

Koalay.com'da Hangi Şirketlerin Poliçelerini Bulabilirim?

Koalay.com sigorta şirketleri arasında ayrım gözetmeden tarafsız bir arama yapıyor. Bilgileriniz son teknoloji güvenlik sistemleriyle güvence altında bulunmakta ve herhangi bir firmayla paylaşılmamakta. Ayrıca, Koalay.com’un sigorta şirketlerini sorgulayarak sunduğu teklifler hiçbir gizli ücret içermiyor.

Koalay.com’un en önemli avantajlarından biri Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketleriyle anlaşmalı olması. AkSigorta, Anadolu Sigorta, Doğa Sigorta, ERGO, Eureko, Groupama, Güneş Sigorta, HDI, Koru Sigorta, MAPFRE, Ray Sigorta, Sompo Japan, Türk Nippon, Unico, Zurich Sigorta gibi önemli sigorta şirketlerinin poliçelerini Koalay.com’dan alabiliyorsunuz.


Araç sigortanızı uzun işlemlerle uğraşmadan hızlıca yaptırmak istiyorsanız, Koalay.com sizin için doğru adres. Bunun için yapmanız gereken Koalay.com’a girip araç bilgilerinizi paylaşmak. Ardından size sunulan tekliflerden birini seçip kredi kartınızla ödeme yaparak poliçenizi güvenle satın alabilirsiniz. Tüm bu işlemler için 3 dakika ayırmanız yeterli.

Satın aldığınız poliçeyi e-posta ile kendinize gönderip yazıcıdan çıktısını almanız yeterli. Poliçenin elektronik imza ile hazırlanmış olması, aslında orjinal bir nüshasına sahip olmanız anlamına geliyor.

Yeni aracınız için trafik sigortası veya kasko yaptıracaksanız veya mevcut sigortanızın yenileyecekseniz, Koalay.com’u tercih ederek 3 dakikada en uygun fiyata sigorta yaptırmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.


Dar Kasko ile Genişletilmiş Kasko Farkı Nedir?

Dar Kasko ile Genişletilmiş Kasko Farkı Nedir?

Dar Kasko, Genişletilmiş Kasko, Dar Kapsamlı Kasko, Dar Kasko İle Genişletilmiş Kasko Arasındaki Fark, Dar Kasko Nedir

Hangi Durumlarda İkame Araç Alınabilir?

Hangi Durumlarda İkame Araç Alınabilir?

ikame araç, ikame araç alma şartları, ikame araç kullanım süresi, ikame araç nasıl belirlenir

Yol Yardım Hizmetleri Nelerdir?

Yol Yardım Hizmetleri Nelerdir?

Yol yardım sigorta fiyatları, yol yardım hizmetleri hangi teminatları içerir, yol yardım hizmetlerinde çekici yardımı, yol yardım hizmeti nasıl alınır?