İstanbul Autoshow 2017 İçin Geri Sayım Başladı

Bu yıl 16. kez otomobil tutkunları ve otomotiv sektörünün önemli markalarını buluşturacak olan İstanbul Autoshow 21-30 Nisan 2017 tarihleri arasında kapılarını açacak. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarda “Geleceğe Yakından Bakın” teması ön planda olacak.

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından düzenlenen İstanbul Autoshow’da bugünün ve geleceğin otomobil teknolojileri sergilenecek. “İstanbul Autoshow 2017-Geleceğe Yakından Bakın”da, Türkiye’de faaliyet gösteren ve ODD bünyesinde yer alan otomotiv markalarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, bilişim, aksesuar ve yan sanayi firmaları, Sivil Toplum Örgütleri ve basın kuruluşları da yerlerini alacak. 21 Nisan Cuma günü kapılarını açacak olan İstanbul Autoshow’da entegre iletişim çözümleri, otonom sürüş, çevreci akıllı araçlar gibi konularda yenilikler de sergilenecek. Ziyaretçiler yakın gelecekte hayatlarına dahil olacak bu konuları deneyimleme fırsatını da yakalayacaklar.

İstanbul Autoshow’da sizi neler bekliyor?

21 Nisan’da kapılarını açacak olan İstanbul Autoshow’da ziyaretçiler şu olanaklara da sahip olacak:

  • Autoshow’u ziyaret eden herkes, son model otomobilleri yakından inceleme fırsatı bulacak.
  • İstanbul Autoshow 2017’nin lisanslı ürünlerinin satıldığı “Autoshow Store”’dan ürün alışverişi yapılabilecek
  • “Instawall” alanından sosyal medya paylaşımlarını gerçekleştirebilecek
  • “Etkinlik Alanı”nda çocuklar eğlenceli ve keyifli anlar yaşayabilecek

 

İlerleyen dönemlerde otomotivin sunacağı yenilikleri “Geleceğe Yakından Bakın” temasıyla yaşatacak olan İstanbul Autoshow’da değerli klasik otomobiller, kendi dönemlerine ait özel bir şekilde sergilenecek.

Türk otomotiv sektörünün gelişiminde önemli bir rol oynayan Autoshow, sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en önemli otomobil fuarlarından biri konumunda.

İstanbul Autoshow 2017 ne zaman ve nerede?

21-30 Nisan 2017 tarihleri arasında otomobil tutkunlarına ve otomotiv sektörünün önemli isimlerine kapılarını açacak olan İstanbul Autoshow 2017, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Hafta içi 12:00-21:00, hafta sonu 11:00-21:00 saatleri arasında ziyarete açık olan fuarın giriş ücretleri hafta içi 10 TL, hafta sonu 20 TL olacak. Kadınlar için hafta içi girişler ücretsiz, hafta sonu ise 10 TL, öğrenciler için de hafta içi girişler ücretsiz, hafta sonu ise 5 TL olacak. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nin kapalı ve açık olmak üzere toplam 6.100 araç kapasiteli otopark hizmeti İstanbul Autoshow 2017 süresince kullanılabilecek. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne fuar süresince ücretsiz servis araçları da olacak.


Kasko Hasarsızlık İndirimi Nedir?

Kasko Hasarsızlık İndirimi Nedir?

Hasarsızlık İndirimi Nedir Ve Nasıl Kaybolur? Hangi Durumlarda Bozulmaz? İndirim Oranları Nasıl Belirleniyor? Yeni Araç Alma Durumunda Hasarsızlık İndirimi

Zorunlu Trafik Sigortası Neden Yaptırılmalıdır?

Zorunlu Trafik Sigortası Neden Yaptırılmalıdır?

Zorunlu Trafik Sigortası Nedir, Zorunlu Trafik Sigortası Neleri Kapsar, Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatı Nasıl Hesaplanır?

Kaza Tespit Tutanağı Nasıl Doldurulur?

Kaza Tespit Tutanağı Nasıl Doldurulur?

Kaza Tespit Tutanağı Nasıl Hazırlanır, Kaza Tespit Tutanağı Nedir,